// voetbal
Aanvullende ongevallenverzekering KNVB


De KNVB heeft voor zijn leden een aanvullende ongevallenverzekering afgesloten voor gebeurtenissen tijdens de uitoefening van club gerelateerde voetbalactiviteiten. Hierdoor kan je in aanmerking komen voor kosten die NIET door je zorgverzekering gedekt worden EN mits deze kosten NIET onder het wettelijk eigen risico van de zorgverzekering vallen.

Uitgebreide beschrijving van deze ongevallen verzekering vind je in dit Schade Formulier.In dit schadeformulier is een invulschema opgenomen waarmee je kunt bepalen of het insturen van een claim van toepassing is. Het formulier geeft ook aan waar en hoe je een claim kunt indienen, waar je informatie kunt krijgen en hoe je klachten kunt indienen. We nemen deze informatie niet op deze site op omdat deze gegevens door Assuradeur Hienfeld, die dit namens de KNVB afhandelt, gewijzigd kunnen worden waardoor de informatie op deze site verouderd zou kunnen raken.

Uitgelicht

Sponsoren

Shop

Volg RKSV Bornerbroek

@RKSVBornerbroek
Vanavond is het zover, de uitreiking van de Speler (en Team) van het Jaar prijzen! Om 19.00 uur begint het met een… twitter.com/i/web/status/1…
Bekijk Tweet

@RKSVBornerbroek
Vanavond vanaf 20:00 uur! Mis het niet!! facebook.com/rksvbornerbroe…
Bekijk Tweet

Sponsoren