// voetbal
Aanvullende ongevallenverzekering KNVB

De KNVB heeft voor zijn leden een aanvullende ongevallenverzekering afgesloten voor gebeurtenissen tijdens de uitoefening van club gerelateerde voetbalactiviteiten. Hierdoor kan je in aanmerking komen voor kosten die NIET door je zorgverzekering gedekt worden EN mits deze kosten NIET onder het wettelijk eigen risico van de zorgverzekering vallen.

Uitgebreide beschrijving van deze ongevallen verzekering vind je in dit Schade Formulier. In dit schadeformulier is een invulschema opgenomen waarmee je kunt bepalen of het insturen van een claim van toepassing is. Het formulier geeft ook aan waar en hoe je een claim kunt indienen, waar je informatie kunt krijgen en hoe je klachten kunt indienen. We nemen deze informatie niet op deze site op omdat deze gegevens door Assuradeur Hienfeld, die dit namens de KNVB afhandelt, gewijzigd kunnen worden waardoor de informatie op deze site verouderd zou kunnen raken.

Aanstaande zondag 16 juli is 't zover: de Familiedag van RKSV Bornerbroek! Kom ook en beleef een hele leuke en... fb.me/4dpw5Fhbf

Aanstaande zondag is het dan zo ver; de RKSV Familiedag! Kom ook! fb.me/8uuOfdPkk

FAMILIEDAG RKSV BORNERBROEK WORDT VERPLAATST NAAR ZONDAG 16 JULI Beste leden, niet-leden, papa’s, mama’s, opa’s,... fb.me/94ZEldNpI