Sponsorbrochure


Waarom sponsoring?

Sponsoring is voor bedrijven en overige organisaties een bijzonder sympathiek instrument om marketing- en communicatiestrategie├źn te ondersteunen. Het stelt u in staat om uw product, dienst en bedrijfsnaam op een dynamische manier aan een publiek te presenteren.

Wij bij RKSV Bornerbroek beseffen ons maar al te goed dat we hierin een gezamenlijk belang hebben. Om ons op sportief gebied te blijven ontwikkelen en de club levendig te houden, bent u als sponsor essentieel. Wij zijn ervan overtuigd dat onze vereniging bij uitstek geschikt is om onze gezamenlijke doelen te bereiken.

RKSV Bornerbroek vormt door haar veelzijdigheid en haar balans tussen gezelligheid en sportieve ambities een krachtig platform voor bedrijven en overige organisaties voor relatiemarketing, het uitwisselen van kennis en ervaring, en het vergroten van uw naamsbekendheid.

Bornerbroek is immers een groeiende, welvarende, gezellige gemeenschap, met bovendien veel ondernemers. RKSV Bornerbroek vormt daarom een zeer interessant speelveld om uw naamsbekendheid te vergroten en daardoor meer resultaten te boeken.

RKSV Bornerbroek en al haar leden zou zich verheugen op uw deelname als nieuwe sponsor.

via (DEZE) link kunt u de sponsorbrochure downloaden.

Uitgelicht

Sponsoren

Shop

Volg RKSV Bornerbroek

@RKSVBornerbroek
Mooi artikel in de krant! fb.me/UurntAG3
Bekijk Tweet

@RKSVBornerbroek
Zaterdag 26 mei vindt de Brooklandrun 2018 plaats! Hou gelijk vrij in de agenda! fb.me/1uZz4oxpQ
Bekijk Tweet

@RKSVBornerbroek
Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden er een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet, gefeliciteerd (uiteraard... fb.me/9xDGT0ACi
Bekijk Tweet

Sponsoren