Contributiebedragen: per 2017-2018:

- Senioren: € 230,- (+ € 10,- kunstgras + € 12,5,- kledingfonds)

- Senioren 35+ | Recreanten: 115,- (+ € 10,- kunstgras + € 12,5,- kledingfonds)

- JO19 | A-jeugd: € 184,- (+ € 10,- kunstgras + € 12,5,- kledingfonds)

- JO17 | B-jeugd: € 153,- (+ € 10,- kunstgras + € 12,5,- kledingfonds)

- JO15 | C-jeugd: € 125,- (+ € 10,- kunstgras + € 12,5,- kledingfonds)

- JO7 t/m JO13 | F t/m E-jeugd: € 110,- (+ € 10,- kunstgras + € 12,5,- kledingfonds)

- Trainende leden:
* Beperkt spelende / Trainende leden: de helft van de reguliere contributie + €10,- kunstgras.
* Beperkt spelende / Trainende leden betalen geen bijdrage voor het kledingfonds.

- Steunende leden: € 25,-

• De contributiebedragen worden in 4 termijnen (oktober, december, februari, april) middels een automatische incasso van uw rekening geïncasseerd.
  • Contributie die niet kan worden geïncasseerd wordt met terugwerkende kracht gefactureerd.
  • De contributie wordt jaarlijks verhoogd met de door het CBS vastgestelde prijscompensatie (inflatiecorrectie).
  • Elk lid is verplicht de contributie, die vastgesteld wordt op de jaarvergadering, te betalen binnen de daarvoor gestelde termijnen. Bij niet betalen neemt het bestuur maatregelen.
  • Omdat de vereniging voor ieder lid doorlopende kosten heeft (verzekering + afdracht KNVB/NHV) wordt bij het beëindigen van het lidmaatschap nog 1 termijn contributie geïnd.
  • Boetes opgelegd door de tuchtcommissie van de KNVB worden automatisch van uw rekening geïncasseerd, Ook de eventuele administratiekosten worden de speler in rekening gebracht.

Er valt prettig nieuws te melden over de voetbaltrainers van het 1e en 2e elftal, beiden blijven namelijk ook... fb.me/1Ju6axVsz

Sportbedrijf Almelo, van harte bedankt! fb.me/Dw1JzAZK