Contributiebedragen: per 2016-2017:

- Senioren: € 226,- (excl. € 10,- handbalveld + € 12,5,- kledingfonds)

- Senioren 35+: 113,- (excl. € 10,- handbalveld + € 12,5,- kledingfonds)

- JO19: € 180,- (excl. € 10,- handbalveld + € 12,5,- kledingfonds)

- JO17: € 149,- (excl. € 10,- handbalveld + € 12,5,- kledingfonds)

- JO15: € 122,- (excl. € 10,- handbalveld + € 12,5,- kledingfonds)

- JO13 t/m JO7: € 106,- (excl. € 10,- handbalveld + € 12,5,- kledingfonds)

- Beperkt spelende / Trainende leden: de helft van de reguliere contributie + (excl. €10,- handbalveld). Beperkt spelende leden / Trainende leden betalen geen bijdrage voor het kledingfonds.

• De contributiebedragen worden in 4 termijnen (oktober, december, februari, april) middels een automatische incasso van uw rekening geïncasseerd.
  • Contributie die niet kan worden geïncasseerd wordt met terugwerkende kracht gefactureerd.
  • De contributie wordt jaarlijks verhoogd met de door het CBS vastgestelde prijscompensatie (inflatiecorrectie).
  • Elk lid is verplicht de contributie, die vastgesteld wordt op de jaarvergadering, te betalen binnen de daarvoor gestelde termijnen. Bij niet betalen neemt het bestuur maatregelen.
  • Omdat de vereniging voor ieder lid doorlopende kosten heeft (verzekering + afdracht KNVB/NHV) wordt bij het beëindigen van het lidmaatschap nog 1 termijn contributie geïnd.
  • Boetes opgelegd door de tuchtcommissie van de KNVB worden automatisch van uw rekening geïncasseerd, Ook de eventuele administratiekosten worden de speler in rekening gebracht.

Erg blij zijn wij met de vernieuwde ingang van de kantine en de nieuwe kunststof kozijnen rondom het gebouw.... fb.me/ulVrMVwY

Aanstaande zondag 16 juli is 't zover: de Familiedag van RKSV Bornerbroek! Kom ook en beleef een hele leuke en... fb.me/4dpw5Fhbf

Aanstaande zondag is het dan zo ver; de RKSV Familiedag! Kom ook! fb.me/8uuOfdPkk