Belangrijke informatie voor spelers en ouders.

Algemeen:

Tenue: Blauw shirt, witte broek, blauwe kousen.

Tijdens de training:

Voetbalschoenen, scheenbeschermers, sokken en een sportbroek met een shirt. Bij kouder weer is het dragen van een trainingspak verplicht.

Team Aantal spelers Leeftijd
Duur wedstrijd
JO7 4 t/m 6 jaar 2x20 min.
JO8 t/m JO9 6 7-8 jaar 2x20 min.
JO10 t/m JO11 7 8-10 jaar 2x25 min.
JO13 11 10-12 jaar 2x30 min.
JO15 11 12-14 jaar 2x35 min.
JO17 11 14-16 jaar 2x40 min.
JO19 11 17-18 jaar 2x45 min.
Senioren 11 vanaf 19 jaar 2x45 min.
45+ 7 vanaf 45 jaar 2x30 min.
35+ 7 vanaf 35 jaar 3x30 min. (om de 3 weken op vrijdagavond)

Nieuwe leden, aan- en afmelding, betalingen en boetes:

• Het is mogelijk om 4x een training te volgen om te kijken of je voetballen leuk vindt.
  • Na de 4e training kun je kiezen of je lid wordt of niet.
  • Een nieuw lid dat tijdens het lopende seizoen lid wordt, kan in eerste instantie alleen meetrainen, tenzij er direct ruimte vrij is in het betreffende team.
  • Afmelden bij het Secretariaat van de afdeling voetbal of via het lidmaatschapsformulier.
  • Het verenigingsjaar loopt van 1 augustus tot en met 31 juli van het volgende jaar.

Regels voor leden:

• Tot de jeugd worden gerekend zij die het komende seizoen voor 1 januari de leeftijd van 19 jaar nog niet hebben bereikt.
  • Elk lid draagt tijdens de wedstrijd het voorgeschreven tenue welke door de vereniging beschikbaar wordt gesteld.
  • Indien er geen medische bezwaren zijn, is men verplicht zich na de wedstrijd en training te douchen.
  • Afmelding voor trainingen bij de trainer.

Voor, tijdens en na de wedstrijd of training:

• Correct en sportief gedrag.
  • Moedig uw kind(eren) aan, maar laten het coachen aan de trainers en leiders over.
  • Het dragen van scheenbeschermers is verplicht.
  • Het dragen van een horloge, halsketting, ringen en oorbellen tijdens de wedstrijd is verboden
  • De vereniging stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing van waardevolle goederen
  • Aan spelers onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.
  • Houdt de kleedkamer netjes en schoon.

Aanvullende opmerkingen voor ouders van jeugdleden:

• Het wedstrijdschema voor het komende weekend kunt u vinden op deze website, op voetbal.nl en de voetbal.nl app.
  • Afgelastingen van wedstrijden kunt u het snelst vernemen via onze eigen website of de voetbal.nl app.
  • Ouders van jeugdleden worden ingedeeld om kantinedienst te draaien.
  • Voor het vervoer bij uitwedstrijden wordt een beroep gedaan op de ouders. U ontvangt van de betreffende leiders een meerijdschema.
  • Ook uw inzet is hard nodig om de jongens / meisjes te kunnen laten voetballen. Dus meld u aan als leider of scheidsrechter. Wij kunnen uw hulp goed gebruiken.
  • Wij zouden het enorm waarderen als u de wedstrijden van uw zoon of dochter bezoekt.
  • Indien ons reglement ontoereikend is, beslist de voetbalcommissie in deze.

Boetes van de KNVB

Persoonlijke boetes n.a.v. rode kaarten worden via auto-incasso van uw rekening geïnd. De KNVB int ze namelijk direct van de rekening-courant van onze vereniging. Dit geldt ook voor andere zaken als bijvoorbeeld; niet op komen dagen, of een wedstrijd die op papier geregeld wordt. De vereniging zal de boetes direct en volledig verrekenen met het betreffende team.

Contact met de wedstrijdsecretaris

Bij alle afspraken, waar een wedstrijdsecretaris niet op de hoogte was en geen toestemming heeft verleend, wordt door de VC uw handelen gezien als handelen op persoonlijke titel. Administratiekosten en boetes worden met u verrekend.

Voetbalsokken kwijt of een broekje kapot? Koop dan makkelijk en snel nieuwe via de RKSV Bornerbroek Webshop! Van... fb.me/24nQ5WW67

De goedheiligman ging niet stilletjes onze vereniging voorbij... fb.me/2vSyIsqIb