JO15-1 in Bekerfinale en Finale Nationaal Talenten Toernooi!

Onze JO15-1 (onder leiding van trainers Ron Spoler en NIek Schroten) zit momenteel in een ware overwinningsroes! Een paar weken geleden plaatsten zij zich heel knap als groepswinnaar voor de finales van het Nationaal Talenten Toernooi van de KNVB op 2e Pinksterdag. Dit is echt een prestatie van formaat. Daarnaast behaalden zij deze week de Bekerfinale na de halve finale te winnen van Quick ‘20 met 2-3. De Bekerfinale is op 1 juni a.s. in Markelo, supporters zijn welkom!! Het feest kan nog compleet gemaakt worden door kampioen in de competitie te worden, want ook hiervoor liggen zij momenteel op ramkoers.

Al met al super knappe prestaties van dit team en hun begeleiding. Van harte proficiat boys en heel veel succes in de finales! :)

Geef je op voor het Summer Football Event van RKSV! facebook.com/rksvbornerbroe…

Noteer alvast in de agenda: - 15/16 juni: Handbaltoernooi - 22 juni: Pro7-toernooi